Oscar Autoverhuur: De Deense startup die de autoverhuurmarkt verovert, nu ook actief in Lievegem

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Lievegem – Oscar Autoverhuur, de snelgroeiende mobiliteitsstartup uit Denemarken, heeft met succes zijn sporen verdiend in de Europese autoverhuursector. Na reeds de Nederlandse markt te hebben veroverd, waagt Oscar zich nu ook aan de Belgische markt. Sinds januari 2024 heeft het bedrijf samen met Car Boutique een vestiging in Lievegem.

Fervent bekroond door de Deense Kamer van Koophandel als “Beste E-commerce Startup” in zowel 2021 als 2022, heeft Oscar zich in slechts enkele jaren tijd weten te vestigen als een van de grootste autoverhuurders in Denemarken. De startup heeft nu al meer vestigingen in Denemarken dan gerespecteerde concurrenten zoals Sixt, Europcar en Avis. Met meer dan 100 locaties in Nederland en ruim 30 locaties in België blijft Oscar gestaag uitbreiden over heel Europa.

De sleutel tot het succes van Oscar schuilt in hun innovatieve bedrijfsmodel. Oscar stelt lokale autodealers in staat om hun overbodige voertuigen rendabel in te zetten op de autoverhuurmarkt. Dit gaat om zogenaamde ‘leenauto’s’, lease-terugkomers, of auto’s die trager verkopen dan verwacht. Hierdoor wordt zowel de efficiëntie van deze bedrijven verhoogd, als ook een extra inkomstenbron gecreëerd. Door dit model kan Oscar bovendien lagere huurprijzen aanbieden dan traditionele autoverhuurbedrijven, waarmee ze ook de markt in kleinere steden en landelijke gebieden kunnen betreden.

De recent geopende locatie in Lievegem biedt reeds een uitgebreid wagenpark voor zowel privé- als bedrijfsgebruik, gaande van personenauto’s tot bestelwagens. Zo vormt Oscar een fris en competitief alternatief in de autoverhuurmarkt van de regio.

Voor meer informatie over Oscar Autoverhuur en hun aanbod in Lievegem, kunt u terecht op hun website via de volgende link: https://oscar.be/locaties/lievegem.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category